Nyårsmeny
FRI LEVERANS ALT UPPHÄMTNING
Mingel innan middag
Snittar 15 ;- styck
Valnötshummus toppad med picklad rödlök
Chevre med fikonmarmelad & rostade pinjenötter
Lax & pepparrotssnitt
Rostbiff med västerbottencreme
Förrätter 95:-
Carpaccio på rödbeta
Serveras med västerbottencreme toppad med pinjenötter & ruccola
Hummersoppa toppad med cremefraiche
Serveras med friterat tunnbröd
Klassisk Skagentoast
Toppad med löjrom, dill & citron
Carpaccio på Oxfilé
Serveras med balsamicoreduktion, toppad med pinjenötter & ruccola
Varmrätter 195:-
Oumph Bourguignon
Serveras med potatismos smak av gruyère toppad med syltlök & timjan
Halstrad Rödingfilé med murkelsås
Serveras med Västerbottenpotatiskaka frästa primörer, citron & dill
Dubbelmarinerad Provencale Oxfilé
Serveras med krämig potatisgratäng, frästa primörer & tryffelsås
Dessert 95:-
Frukt & Bärtallrik
Vindruvor, jordgubbar, blåbär, färsk ananas, cantalop, apelsin & Mangosås
Ost & Kextallrik
Gorgonzola, brieost, dana blue, färskost med vitlök & fikonmarmelad
Vitchokladpannacotta
Serveras med halloncouliss, bär & mynta